Smo uveljavljeno, uspešno svetovalno podjetje, ki ponuja storitve s področja projektnega vodenja, investicijskega inženiringa in zagotavljanja nepovratnih sredstev iz EU skladov. Na trgu smo že od leta 1990 in zaposlujemo visoko usposobljene sodelavce iz različnih področij.

Z uspešnim sodelovanjem v številnih nacionalnih in mednarodnih projektih financiranih s strani evropskih sredstev, so strokovnjaki našega podjetja pridobili bogate izkušnje iz priprave, vodenja in nadziranja ter za svoje naročnike vršili pomembno strokovno, tehnično in administrativno podporo.

Na osnovi pridobljenih izkušenj in znanja smo sposobni ponuditi celovito storitev za pripravo, prijavo, poročanje in upravljanje projektov, ki se financirajo iz sredstev EU skladov (ESRR, KS, ESS, ESR, EKSRP). S svojim dobrim poznavanjem sheme za dodeljevanje teh sredstev, kakor tudi ciljev in obsega pomoči, ki se dodeljuje v obliki nepovratnih sredstev, se lahko pohvalimo z izredno visokim odstotkom uspeha pridobivanja sredstev za svoje naročnike. Doslej je podjetje Elmarkt sodelovalo pri številnih takih projektih, v katerih smo našim naročnikom pomagali pri pridobivanju preko 30-ih milijonov EUR.

Od pristopa Slovenije v Evropsko unijo smo sodelovali v številnih čezmejnih in transnacionalnih sodelovanjih (CBC SLO – ITA, CBC SI – HR, CBC Adriatic IPA, MED Programme, South East Europe, Alpine Space), ki so bila financirana iz evropskih sredstev in s pri tem sodelovali s partnerji iz naslednjih držav: Nemčija, Italija, Francija, Španija, Avstrija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora Albanija, Ciper in Grčija. Sodelovali smo in sodelujemo v številnih takih projektih, vrednosti preko 30 milijonov EUR, kjer za slovenske partnerjev koordiniramo sredstva v višini 4-ih milijonov EUR.

Kontakt

Elmarkt d.o.o.
Sončna pot 42, 6320 Portorož
PE Koper - Ferrarska 8, SI-6000 Koper

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
T: +386 8 205 06 12 
F: +386 8 205 06 15